ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ, ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ, ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ

ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ, ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ, ΦΥΣΙΚΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947869647
Email: dimopmar@otenet.gr
Επίσημη ιστοσελίδα: http://mariosdimopoulos.com/

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ, ΦΥΣΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.

ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ (NATUROPATHY)
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ (NUTRITIONAL MEDICINE)
ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ. ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Το νέο βιβλίο μου για τον καρκίνο μόλις εξεδόθη.

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται οι φυσικές μη τοξικές μέθοδοι θεραπείας του καρκίνου καθώς και στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία είναι τοξικές και αναποτελεσματικές μέθοδοι αντιμετώπισης του καρκίνου. Αναλύεται ποια είναι η κατάλληλη διατροφή που πρέπει να ακολουθούν οι καρκινοπαθείς. Η διατροφή είναι το κύριο όπλο για την αντιμετώπιση του καρκίνου, κάτι που πολλές φορές παραβλέπεται. Αναλύονται τα συμπληρώματα διατροφής (οι βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία) που προλαμβάνουν και θεραπεύουν τον καρκίνο. Δίνονται πληροφορίες μεταξύ άλλων για τη βιταμίνη C, η οποία λαμβανόμενη διά στόματος ή χορηγούμενη ενέσιμα, αποτελεί ένα ισχυρό φάρμακο κατά του καρκίνου και για τη βιταμίνη D, η λήψη της οποίας μπορεί να μειώσει έως και 50% τις πιθανότητες να υποστείτε πολλές μορφές καρκίνου.
Αναλύονται Ευρωπαϊκά, Κινεζικά, Ινδικά και Αμερικανικά βότανα που θεραπεύουν τον καρκίνο.
Θα πληροφορηθείτε επίσης για τη διωναία τη μυγοπαγίδα, ένα σαρκοβόρο φυτό από τον χυμό του οποίου παράγεται μια φαρμακευτική ουσία, η carnivore, που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του καρκίνου, για τη θεραπεία των αντινεοπλαστονίων του Πολωνού γιατρού Στανισλάβ Μπουρζίνσκι, για τον χόνδρο του καρχαρία και των βοοειδών και το λάδι ήπατος καρχαρία, για τη θαυματουργή δράση της φαρμακευτικής κάνναβης κατά του καρκίνου, για τη θεραπεία του Ιταλού ογκολόγου Dr. Simoncini με διττανθρακικό νάτριο (μαγειρική σόδα) και πολλά άλλα. Το βιβλίο αυτό δεν απευθύνεται μόνο σε καρκινοπαθείς, αλλά και σε κάθε άνθρωπο που θέλει να μάθει πώς να προστατέψει τον εαυτό του από τον καρκίνο, αφού αναλύονται και οι τρόποι πρόληψής του με φυσικές μεθόδους.http://www.etra.gr/product.php?products_id=81&sess=bad53a296deec644a69a9928544127a4Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου